© Kuva: Getty Images

Fernando Alonso selitteli tekojaan: ”Ei pidä koskaan menettää huumorintajuaan”

McLarenin Fernando Alonso joutui perjantain harjoituksissa jäämään pitkiksi ajoiksi radanvarteen autonsa hajottua. Lopulta eräs TV-ryhmän jäsen antoi hänelle tuolin ja monitorin, josta Alonso seuraili radan varrella harjoituksia.

Ensin Alonso potki tylsistyneenä kiviä kuin jalkapalloa, mutta sitten hän nappasi kameramiehen tuolin ja asettui rentoutumaan F1-viihteen pariin hymy huulillaan.

– Hankalina hetkinä ei pidä koskaan menettää huumorintajuaan. Viime vuonna nousi kohu, kun istuin täällä yhden virkailijan tuoliin, joten nyt yritin löytää toisen, kun autoni pysähtyi. En löytänyt sellaista, mutta onneksi tuo kameramies tuli hätiin, Alonso naureskeli GrandPrix.comin mukaan.

Katso kuvat virnuilevasta Alonsosta tästä linkistä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!