© Kuva: Getty Images

F1-kuski harmitteli sivuutustaan – tallipäällikkö rauhoitteli

Force India nappasi ensi kaudeksi Manor-junioreista riveihinsä Esteban Oconin, mutta tallipomo Bob Fernley uskoo myös Pascal Wehrleinilla olevan edessään valoisa tulevaisuus sarjassa.

Wehrlein oli monien papereissa kesken kauden tallikaverikseen liittynyttä Oconia edellä ensi kauden tallipaikkoja jaettaessa, mutta ranskalainen nappasi pidemmän korren taistelussa Nico Hülkenbergin vapaaksi jättämästä paikasta. Wehrlein oli päätöksestä luonnollisesti pettynyt, mutta Fernley rauhoitteli nuorta saksalaista. Fernley muistuttaa Oconin testanneen tallin autoa aiemmin, ja se auttoi tallia valitsemispäätöksessä.

– Pascal on niin ikään erittäin lahjakas kaveri, ja tällä kertaa valintamme kohdistui täysin siihen, että meillä oli jo tietoa Estebanista. Sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, etteikö myös Pascalilla voisi olla upea ura sarjassa, Fernley toteaa motorsport.comille.

Oconilta tallipomo odottaa ensi kaudelta suuria.

– Emme tarvitse mitään vakuutteluja. Esteban tulee suorittamaan hyvin välittömästi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!