© Kuva: Getty Images

F1-kuski ei malta odottaa katastrofaalisen kautensa loppumista

Toro Rosson Daniil Kvjat haluaa unohtaa vuoden 2016 mahdollisimman nopeasti. Venäläiskuljettaja on kokenut kauden aikana pettymyksen jos toisenkin, eikä hän halua miettiä enää menneitä.

Red Bull -alennuksen lisäksi Kvjatin mieltä on painanut myös jatkuva epävarmuus miehen F1-tulevaisuudesta. Red Bull -pomo Helmut Markon silmätikuksi joutunut Kvjat sai synninpäästön kaksi kisaa sitten, kun Toro Rosso ilmoitti pitävänsä hänet palveluksessaan myös ensi kauden.

Kvjat on päätöksestä luonnollisesti helpottunut. Varmuus tulevasta helpottaa myös hänen valmistautumistaan ensi vuoteen.

– Kautta on vielä vähän jäljellä, mutta ollakseni rehellinen, haluan unohtaa tämän katastrofaalisen kauden mahdollisimman nopeasti. Tämä ei ollut helppo vuosi. Itse asiassa se muuttui lopussa selviytymistaisteluksi. Luulin minulla olevan suurempia suunnitelma, Kvjat totesi motorsport.comille.

Kaikesta huolimatta Kvjat vakuuttaa kaiken olevan kunnossa ensi vuotta ajatellen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!