© Kuva: Getty Images

F1-kulisseissa tapahtumassa melkoinen loikkaus – entinen Ferrari-suunnittelija vaihtamassa Mercedekselle!

Ferrarin entinen tekninen johtaja James Allison on yhdistetty sarjan kärkitalli Mercedekseen, paljastaa motorsport.com. Vaimonsa äkillisen menehtymisen myötä italialaistallin kesällä jättänyt Allison saattaisi korvata tallissa nykyään teknisistä asioista vastaavan Paddy Lowen, jota ollaan oltu viemässä Ferrarille.

Allison on joka tapauksessa kykenemätön astumaan mihinkään virkaan muissa talleissa ennen ensi vuotta, sillä hän jätti Ferrarin kesken sopimuskautensa. Allison on yhdistetty Ferrari-lähtönsä jälkeen kaikkiin sarjan kärkitalleihin. Ainakin Red Bull ja McLaren ovat kosiskelleet arvostettua suunnittelijaa riveihinsä.

Allisonin viime vuotinen Ferrari-luomus palautti italialaistallin voittokantaan, mutta kulunut kausi on kääntynyt vahvan alun jälkeen pettymykseksi. Tallin alamäki alkoi jotakuinkni samoihin aikoihin, kun Allison jätti tiimin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!