© Kuva: Getty Images

F1-konkarin uran mahdolliselle päätöskisalle karu pettymys – otti yleisönsä varikolla

McLarenin Jenson Buttonin F1-uran mahdollisesti viimeinen kisastartti päättyi karuun pettymykseen, kun brittikuski joutui keskeyttämään Abu Dhabin osakilpailun 13 kierroksella.

Buttonin auton eturipustus hajosi kesken ajon, ja kuljettaja joutui ajamaan autonsa varikolla hiljaa ja varovaisesti ajaen. Edessä oli keskeytys, mutta kilpakuljettajaa harmittaneesta tilanteesta huolimatta Button jaksoi ottaa yleisön huomioon.

Button heilutti pääkatsomossa kilpailua katsovalle yleisölle saaden osakseen raikuvat aplodit. Lisäksi hän kävi lävitse McLarenin tallihenkilökunnan sekä perheenjäsenensä tarjotan kädenpuristukset ja halaukset kaikille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!