© Kuva: Getty Images

F1-kauden alisuorittaja myöntää: ”Menetän tallipaikkani”

Haasilla koko kauden pisteettömästi rämpinyt Esteban Gutierrez on myöntänyt sosiaalisessa mediassa jättävänsä tallin tämän kauden jälkeen.

Haasin on huhuttu vahvistavan Romain Grosjeanin tallikaveriksi Kevin Magnussenin, joka väistää Renault’lta Nico Hülkenbergin tieltä. Gutierrez on ollut kauden yksi suurimmista pettymyksistä. Meksikolainen ei ole saavuttanut kaudella yhtäkään pistettä, samalla kun tallikaveri-Grosjeanilla on niitä kasassa 29 kappaletta.

Sen sijaan, että Gutierrez olisi odottanut tallin kuljettajailmoituksia, halusi  hän ottaa omiin käsiinsä omasta tulevaisuudestaan ilmoitamisen. Hän julkaisi Facebook-sivuillaan tekstin, jossa hän kertoi kohtalostaan.

– Haluan jakaa teille tiedon, etten jatka Haasilla enää ensi kaudella. Haluan kuitenkin kiittää kaikkia tallin henkilökuntaa ja toivon heille vain parasta. Kautta on vielä kaksi kisaa jäljellä ja annan niissä kaikkeni, Gutierrez kirjoitti.

Gutierrezin F1-uran jatkon kannalta ainoaksi talliksi näyttäisi muodostuvan Manor-talli.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!