Kaikkien aikojen eniten F1-startteja ajanut Rubens Barrichello aikoo osallistua ensi vuonna Le Mansin 24 tunnin ajoon. Mikäli hänet nähdään lähtölavalla, on hän osallistunut moottoriurheilumaailman kolmeen suurimpaan osakilpailuun, eli Monacon GP:hen, Indy500:een ja Le Mansiin.

Motorsport.comin tietojen mukaan brassikuljettaja jakaa autokunnan Jan Lammersin sekä Fritz van Eerdin kanssa. Luokkana toimii LMP2, joka on tasoltaan toiseksi korkein. Lammers, joka on myös entinen F1-kuljettaja, voitti klassikkokilpailun jo vuonna 1988. ”Racing Team Nederland” -nimeä kantava kilpatalli osallistuu myös European Le Mans -sarjaan kauden mittaan.

Kolmeen moottoriurheilumaailman suurimpaan ja arvostetuimpaan kilpailuun osallistuminen ei ole maailmanhistoriassa ennenkuulumatonta, mutta viime vuosina se on ollut harvinaista. Barrichello on ollut ruhtinasvaltakunnan katuradoilla neljästi toinen, ja ainoa osallistuminen Indy500-ovaalikilpailuun poiki sijan 11 vuonna 2012.

Kestävyyskilpailutkaan eivät ole uusi tuttavuus 44-vuotiaalle brasilialaiselle. Hän on ottanut osaa Daytona 24 -kisaan kolmesti, joista paras sijoitus on toinen tältä vuodelta.