© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo radiokohusta: ”On tehnyt monesti itsekin sanoa paljon enemmän”

Entinen tallikaveri Daniel Ricciardo kommentoi Sebastian Vettelin purkausta Meksikon GP:ssä.

Vetteliltä ei ole takavuosina kuultu moisia raivonpuuskia.

– Olen huomannut, että Sebillä on paineita ja hän on ollut valtavan turhautunut tällä kaudella. On hän ennenkin tunteellinen kuljettaja ollut, mutta tällaista ei ole ennen tapahtunut, Ricciardo pohti F1i.comilla.

– Noissa tilanteissa on vähän liian helppo painaa radionappia ja sanoa, mitä mieleen tulee. Mutta me kaikki tiedämme, että kommentit voivat päätyä TV-lähetykseen. Kyllä minunkin on tehnyt mieli sanoa monesti enemmänkin, mutta olen aina vetänyt hetken henkeä, miettinyt asiaa ja avannut vasta sitten radion, Ricciardo kertoo.

– Kauden alla Sebastian varmasti ajatteli, että he voisivat haastaa Mercedeksen. Niin ei ole käynyt. Ja nyt se purkautui tavalla, mikä meni jo yli rajan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!