© Kuva: Getty Images

Charlie Whiting: ”Voimme unohtaa tämän haistatteluasian”

Kilpailujohtaja Charlie Whiting oli tänään FIA:n lehdistötilaisuudessa Brasiliassa.

Puhe kääntyi luonnollisesti Meksikon GP:n tapahtumiin, kun Sebastian Vettel haistatteli Whitingille tiimiradiossa kesken kilpailun.

– Ei se ollut ensimmäinen kerta, kun joku on käyttänyt karkeaa kieltä. Oli tietysti ikävää, että se kohdistui suoraan minuun. Mutta silloin oli monta pientä tekijää, jotka yhdessä johtivat Sebastianin turhautumiseen, Whiting sanoi.

– Mutta hän etsi minut käsiinsä heti kilpailun jälkeen ja pyysi anteeksi. Se riittää minulle ja olen valmis unohtamaan koko asian ja siirtymään eteenpäin. Olen sitä mieltä, että nyt on jo korkea aika unohtaa koko juttu.

Vettel itse jatkoi anteeksipyytelyä.

– Minulle ei ole ongelma sanoa tämä uudelleen – pyydän anteeksi sanomisiani. Kun ajat kilpaa, taistelet. Voitte ehkä ymmärtää, miksi en ollut sillä hetkellä kovin iloinen. En olisi tietenkään saanut sanoa, mitä sanoin, enkä todellakaan tarkoittanut sitä. Olen iloinen, että Charlie hyväksyi anteeksipyyntöni ja voimme nyt jatkaa eteenpäin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!