© Kuva: Getty Images

Bernie Ecclestonen kahden lyhyen F1-kilpailun esitys tyrmättiin!

F1-tallit hylkäsivät perjantain kokouksessaan Bernie Ecclestonen ehdotuksen, jonka mukaan F1-kilpailu jaettaisiin kahteen starttiin.

Esityksen mukaan molemmat kilpailut ajettaisiin sunnuntaina.

Ecclestonen mielestä kaksi 40 minuutin starttia olisi lajin fanien kannalta paljon mielenkiintoisempi. Lisäksi hän ehdotti, että kisojen välissä olisi tauko, jonka aikana kuljettajat haastateltaisiin.

– Ihmiset ovat lyhytjänteisempiä kuin ennen ja moni muukin laji pyrkii lyhentämään kilpailujaan. Meidän on tarkasteltava yhden pitkän kilpailun konseptia. Kaksi 40 minuutin kisaa olisi varmasti mielenkiintoinen, ja uskon, että fanit, TV-yhtiöt, sponsorit ja mainostajat rakastaisivat sitä, Ecclestone perusteli esitystään viime viikolla Daily Mailin mukaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!