© Kuva: Getty Images

YK palkitsi FIA-pomon ja tämän puolison

Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt sekä hänen puolisonsa Michelle Yeoh vastaanottivat YK:n myöntämän humanitäärisen työn palkinnon New Yorkissa.

Todt on puheenjohtajakautensa aikana pyrkinyt parantamaan siviilliliikenneturvallisuutta autourheilun kattojärjestön kautta. FIA on pyrkinyt vähentämään liikennekuolemia ja -loukkaantumisia muun muassa vastuullista ajamista tukevilla kampanjoilla. Todt ja Yeoh ovat ottaneet aktiivisesti osaa näiden tapahtumien kehittämiseen.

Palkinnon myönsi United Nations Association of New York. Se on yksi lukuisista YK:n alaisista organisaatioista, joiden tarkoituksena on pitää huolta, että sen esittämiä, maailmaa parantavia julistuksia toteutetaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!