© Kuva: Getty Images

Williamsin tallipäällikkö vihjaa taas Bottaksen jatkavan: ”Haluamme antaa Valtterille voittaja-auton!”

Vaikka Valtteri Bottaksen sopimusta ei ole julkistettu, Williamsin tallipäällikön Claire Williamsin mukaan he haluavat antaa suomalaiselle voittaja-auton. Kommentti lienee vahva vihje siitä, että sopimus on selvä.

– Sanon hänellekin aina, etten malta odottaa, kun pystymme tarjoamaan hänelle voittaja-auton. Hän aloitti uransa täällä ja on antanut meille paljon aikaa. Hän on ollut lojaali ja pysynyt meillä hyvinä ja huonoina aikoina, Williams sanoo Autosportille.

– Joten haluan ehdottomasti, että se on juuri Williams, jolla hän ajaa uransa ensimmäisen voiton. Ja se on täysin mahdollista. Hän on ollut tosi vahva tällä kaudella – kuten aina.

– Kun Valtteri sulkee visiirin ja menee radalle, voit olla varma, että hän tekee aina, mitä pystyy. Hän on ajanut meille todella hyvin pisteitä tälläkin kaudella. Valtteri on aina hyvin rauhallinen ja todella luotettava kuljettaja, Williams kehui.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!