© Kuva: Getty Images

Vijay Mallya pelkää Bottasta: ”On pystyttävä suoriutumaan kykyjemme ylärajoilla”

Force Indian tallipäällikkö Vijay Mallya sanoo, että hänen tiiminsä on pystyttävä ajamaan loppukausi aivan kykyjensä ylärajoilla pystyäkseen pitämään Williamsin takanaan valmistajien MM-taistelussa.

Williams on nyt 10 pistettä perässä taistelussa nelossijasta. Valtteri Bottas on pitänyt hyvin pintansa ja on kummankin Force Indian kuljettajan edellä MM-pisteissä, mutta Felipe Massan kausi on ollut heikko.

Aasian ”kiertueella” Force India oli pistevertailussa parempi 26-13.

– Malesia ja Japani olivat meille oikein positiivisia kilpailuja. Molemmissa olimme erittäin lähellä saavuttaa maksimaalisen potentiaalimme. Ja siihen meidän on kyettävä myös kauden neljässä viimeisessä kilpailussa, Mallya sanoo F1i.comille.

Malesiassa Sergio Perez oli kuudes ja Nico Hülkenberg kahdeksas, Japanissa sijat olivat 7 ja 8.

– Ne olivat molemmat erittäin kovia kilpailuja autolle, joten se on hyvä merkki.

– Juuri nyt kaikilla on kovin kiireinen jakso menossa, kilpailujakin on neljä reilun kuukauden sisällä. Kaiken kiireen keskellä on tärkeintä säilyttää fokus. Erot menestyksen ja epäonnistumisen välillä ovat hyvin pieniä, on onnistuttava joka osa-alueella. Olen ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet ja jännittynyt edessä olevien haasteiden suhteen.

Seuraava kilpailu on Yhdysvaltain GP Austinissa ensi viikonloppuna.

– Tiimin motivaatio ja usko ovat todella korkealla, piipahdus Pohjois-Amerikassa on aina kauden kohokohtia, Mallya sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!