© Kuva: Getty Images

Video: Katso McLaren-kuski Buttonin upea avauskierros – nousi kahdeksan sijaa!

Kauden 2009 F1-sarjan maailmanmestari Jenson Button näytti taitonsa viime sunnuntaina Austinissa, kun hän raivosi itsensä avauskierroksella peräti kahdeksan sijaa ylöspäin tulosluettelossa.

Aika-ajoissa epäonnistunut brittikuski lähti matkaan vasta ruudusta 19, ja taistelu pistesijosita näytti erittäin epätodennäköiseltä. Homma näytti kuitenkin tyystin toiselta vain puoli kierrosta lähtövalojen sammumisen jälkeen.

Button puikkelehti taidokkaasti läpi keskikastin sumpun ja kaaoksen, ja hän löysi itsensä kierroksen jälkeen upeasti sijalta 11. Avauskierroksen onnistuminen oli oleellisessa osassa erinomaisen lopputuloksen, yhdeksännen sijan saamiseksi. Kauden jälkeen ainakin väliaikaisesti F1-ajohommat jättävä Button osoitti jälleen kerran kuljettajantaitonsa.

Katso upea suoritus tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!