© Kuva: Getty Images

Video: Alonso teki sen taas – näin hurjasti espanjalainen nousi Malesian GP:n avauskierroksella

McLarenin Fernando Alonso osoitti Malesian GP:n lähdöllään jälleen kerran, miksi häntä arvostetaan F1-piireissä todella korkealle. Espanjalainen valoi lopulta seitsemänteen sijaan päättyneen kilpailunsa menestyken huikealla avauskierroksen suorituksella.

Moottorinvaihtorangaistusten myötä Alonso starttasi kilpailuun viimeisestä lähtöruudusta, mutta kierroksen päätyttyä hän oli tulosluettelossa peräti kymmenen sijaa korkeammalla. Alonso luovi upeasti tiensä läpi paitsi avauskierroksen kolarihässäkästä, myös radan muissa osissa napsien edellään ajaneita yksi kerrallaan.

Alonso teki kilpailussa nousua siis huimat 15 sijaa. Suoritus ei ole edes hänelle edes ainutlaatuinen, sillä hän kykeni samaan myös reilu kuukausi sitten Belgiassa.

Katso video noususta F1-sarjan verkkosivuilta tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!