© Kuva: Getty Images

Video: Absurdia meininkiä Meksikossa: F1-kuskit hassuttelivat suklaalla , Barca-legenda meinasi jäädä kättelemättä

Toro Rosson Carlos Sainz jr. sai kokea F1-maailman keveämmän puolen media-aitauksessa Meksikon GP:n avausharjoitusten alla.

Näytösluonteisesta jalkapallopelistä poistunut Sainz maisteli yhdessä tallikaverinsa Daniil Kvjatin kanssa saamaansa suklaata. Pian kommenteja antanutta espanjalaista saapui härnäämään Force Indian Nico Hülkenberg, joka kiusoitteli Sainzilla olevan suklaata suupielissään. Espanjalainen vastasi räväkästi yrittäen suudella leikkisästi saksalaista. Tämän jälkeen Kvjat vielä ruokki Sainzia lisäsuklaalla.

Samalla ohitse asteli Barcelonan jalkapallojoukkueen takavuosien tähti Carlos Puyol, joka heitti Kvjatin kanssa ylävitoset. Myös haastattelua antanut Sainz halusi morjestaa maanmiestään, mutta Puyol meinasi marssia aluksi nuorukaisen ohitse. Koko absurdi kohtaus päättyi kuitenkin lopulta onnellisesti, kun Puyol ja Sainz löysivät toisensa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!