© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas: ”Tulee aggressiivinen taistelu, mutta pystymme lyömään Force Indian”

Valtteri Bottas lähtee luottavaisena parin tunnin päästä alkavaan Yhdysvaltain GP-kilpailuun. Suomalainen starttaa kahdeksannesta lähtöruudusta edellään pahimman kilpakumppanin Force Indian Nico Hülkenberg.

Tilanne on kiinnostava, koska myös Felipe Massa lähtee toisen Force Indian kuskin Sergio Perezin edeltä.

– Heidän vauhtinsa aika-ajossa oli meitä parempi, mutta silti lähtötilanne kilpailuun on ihan hyvä. Kilpailu on aina ihan oma juttunsa, Bottas sanoo F1i.comilla.

– Edessä on pitkä kilpailu ja tiedämme, että kisavauhdissa pystymme lyömään heidät. Ihan varmasti taistelusta tulee kova, ehkä aggressiivinenkin. Meidän on tehtävä kaikkemme, että voitamme heidät. Mutta se on taistelu, jonka voimme ehdottomasti voittaa, Bottas uskoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!