© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas Kimi Räikköstä nopeampi – Red Bullit yllättämässä kaikki?

Meksikon GP:n aika-ajoissa vaikuttaisi olevan tiedossa tällä kaudella lähes ennenkokematonta jännitystä, kun taisto paalupaikasta ei välttämättä olekaan pelkästään Mercedes-kuljettajien välinen kamppailu.

Nopeinta vauhtia päätösharjoituksissa piti nimittäin Red Bullin Max Verstappen, joka oli 0,094 sekuntia Mercedeksen Lewis Hamiltonia nopeampi. Daniel Ricciardo osoitti kolmannella sijallaan Red Bullin vauhdin olevan erinomaista liukkaalla meksikolaisradalla. Nico Rosberg oli neljäs ennen erinomaisessa vauhdissa olevaa Williamsin Valtteri Bottasta. Suomalainen oli Ferrareitakin nopeampi. Sebastian Vettel oli kuudes ja Kimi Räikkönen seitsemäs. Bottas jäi kärjestä 0,674 ja Räikkönen 0,860 sekuntia.

Aika-ajoit alkavat kello 21 Suomen aikaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!