© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas ihmeissään: ”Miksi en saanut Massaa parempaa taktiikkaa?”

Valtteri Bottas kertoo, että olisi toivonut saavansa Japanin GP:ssä paremman taktiikan kuin MM-pisteissä jo selkeästi takana oleva tallikaveri Felipe Massa.

Niin ei kuitenkaan käynyt, taktiikat olivat identtiset. Lisäksi Bottas jäi heikon varikkopysähdyksen johdosta Massan taakse: sijoitukset yhdeksäs ja kymmenes.

– Jos tiimin näkökulmasta ajatellaan, teimme muihin verrattuna erilaisen taktiikan, kun pysähdyimme vain kerran – ja se oli hyvä asia, Bottas sanoo F1i.comilla.

– Minä olin meistä kuitenkin edellä ensimmäisellä stintillä, joten uskoin saavani paremman taktiikan. No, nyt ei käynyt niin, pettynyt Bottas sanaili.

– Yhtään parempaa tulosta emme olisi kilpailusta millään saaneet. On vain pakko saada autosta nopeampi ja toivoa, että loput radat sopisivat meille Japania paremmin. Puhdasta vauhtia puuttuu tällä hetkellä paljon.

– Nyt mennään Austiniin seuraavaksi. Uskoakseni se on hieman enemmän Malesian kaltainen ja meille parempi suhteessa Force Indiaan. Mutta nykyisin näitä asioita on todella hankala ennustaa, Bottas sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.