© Kuva: Getty Images

Uuden F1-tallin pomo tyytyväinen ensimmäiseen kauteen

Gene Haas sanoo, että hänen yrityksensä Formula 1:ssä on ollut tähän asti menestyksekäs.

Amerikkalainen liikemies, joka omistaa puolet mestaruuden voittavasta NASCAR-talli Stewart-Haasista, tuli mukaan F1-sarjaan tälle kaudelle tallin kanssa, joka lähti matkaan täysin pohjalta. Australian avauskilpailun jälkeen talli on kerännyt 28 pistettä ja Haas on tyytyväinen tallinsa suoritukseen.

– Tämä on ollut superonnistuminen. Olemme sanoneet tämän jo useasti, mutta jos olisimme tienneet kauden alussa, että meillä on 28 pistettä puolessa välissä kautta niin olisimme olleet tyytyväisiä. Valitettavasti viime aikoina emme ole onnistuneet keräämään lisää pisteitä. Kauden puolivälin jälkeen asiat ovat olleet meille vähän hankalampia, Haas kommentoi.

– Mielestäni olemme kuitenkin suoriutuneet paremmin kuin odotimme vaikka puolivälin jälkeen on ollut vaikeampaa. Vielä on kuitenkin neljä kilpailua jäljellä. Saimme juuri uuden aeropaketin autoon, joten olemme optimistisia loppukauden suhteen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!