© Kuva: Getty Images

Tuleva Williams-kuski täysin suvereeni F3-sarjassa – mestaruus 185 pisteen erolla!

Williamsille erittäin todennäköisesti ensi kaudeksi siirtyvä 17-vuotias Lance Stroll ajoi FIA:n Euroopan F3-sarjan viimeisenä viikonloppuna Hockenheimissa kolme suvereenia voittoa.

Mestaruus tuli huimalla 185 pisteen erolla Maximilian Güntheriin. Se on F3-historian suurin voittomarginaali. Stroll voitti peräti 14 starttia 30:stä. Hän vei nimiinsä sarjan viisi viimeistä kilpailua.

Strollin sopimus Williamsin kanssa julkistettaneen Meksikon GP-viikonloppuna kahden viikon päästä. Hän täyttää juuri ennen sitä 18 vuotta, eikä Williamsia sponsoroiva alkoholiyhtiö Martini halua, että sopimus julkistetaan ennen kuin kuljettaja on täysi-ikäinen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!