© Kuva: Getty Images

Tallipäällikkö ihailee Hamiltonin suoritusta: ”Hän päästeli höyryjä Japanin jälkeen”

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff näkee kuljettajansa Lewis Hamiltonin saaneen purettua paineitaan USA:n GP:n voitollaan. Hallitseva maailmanmestari tarvitsi Wolffin mukaan hyvää tulosta kahden katastrofaalisen kilpailun jälkeen.

Malesiassa Hamilton kärsi moottoririkon ylivoimaisessa johtoasemassa, ja Japanissa hänen mahdollisuutensa voittoon karisivat surkeaan starttiin. Lisäksi brittikuskin yhteenotto median kanssa kiristi kuljettajan hermoja, Wolff toteaa Autosportille.

– Malesian epäonni vaikeutti hänen MM-urakkaansa tuntuvasti. Ja sitten Japanissa tapahtui se häslinki median kanssa. Siitä muodostui melkoinen noidankehä hänelle. Hänellä oli Japanin jälkeen kymmenen päivää aikaa toipua, ja hän tulikin USA:an erittäin vahvana. Hän oli selvästi päästellyt höyryjä, Wolff toteaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!