© Kuva: Getty Images

Suomalainen formulalupaus mukaan ”kaikkien aikojen kovatasoisimpaan” klassikkokilpailuun

F3-sarjassa avausvoittoaan viime viikonloppuna juhlinut Niko Kari huipentaa kilpakautensa 2016 ensi kuussa Macaon legendaariseen F3-osakilpailuun. Red Bullin tukema suomalainen on mukana FIA:n vahvistamassa osallistujaluettelossa, jota se kuvailee kaikkien aikojen kovatasoisimmaksi.

Macaon ahtaalla mutta äärimmäise nopealla katuradalla ajettava F3-kilpailu on kenties formulaluokkansa tunnetuin yksittäinen kilpailu. Vuosien saatossa sen voittoon ovat ajaneet muun muassa Ayrton Senna, Michael Schumacher ja David Coulthard.

Kari ajaa tällä kaudella avausvuotteen Euro F3-sarjassa. Ennen viimeistä kolmen kilpailun kisaviikonloppua hän on pisteissä yhdeksäntenä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!