© Kuva: Getty Images

Sergio Perez liukkaasta kotikisastaan: ”Rata on nyt paljon parempi kuin vuosi sitten”

Force Indian Sergio Perez oli viime vuonna kotikilpailussaan Meksikon GP:ssä kahdeksas. Nyt hän odottaa innolla jopa paljon parempaa.

Meksiko palasi GP-kalenteriin viime kaudella 23 vuoden tauon jälkeen ja paikalla oli viikonloppuna huimat 330 000 katsojaa. Perez uskoo, että nyt suosio ja tunnelma on vielä suurempaa, onhan mukana toinenkin meksikolaiskuljettaja, Esteban Gutierrez.

– Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö nyt tulisi vielä parempi tapahtuma kuin vuosi sitten. Viime vuoden huikean tapahtuman jälkeen odotukset ovat tosi korkealla, Perez sanoo GP Updatelle.

– Suurin yllätys minulle oli viime vuonna se, kuinka intohimoisia meksikolaisfanit olivat. Sain valtavasti huomiota ja kannustusta, ne olivat juuri sellaisia hetkiä, jotka tekevät ison vaikutuksen.

Perez uskoo, että Autódromo Hermanos Rodríguez on tänä vuonna ajettavampi kuin vuosi sitten, jolloin rata oli todella liukas.

– Ratahan on todella tekninen ja siellä on hankalia mutkia. Rytmiä ei saa kadottaa yhtään näissä vauhdeissa, autonhallinta on hankalaa. Viime vuonnahan pinnoite oli ihan uusi ja siksi liukas, uskon, että nyt pitoa löytyy paljon paremmin, Perez sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!