Sebastian Vettelin Malesian GP päättyi ensimmäiseen mutkaan, jossa saksalainen törmäsi MM-sarjaa johtavaan Nico Rosbergiin ja hajotti autonsa peruuttamattomasti.

Ferrari-kuski tuli mutkaan sisäpuolella rintarinnan Max Verstappenin kanssa ja koki tämän puristavan hänet sisään. Verstappenin mielestä taas Vettel ajoi kuin ”hullu”.

– Ajoimme vierekkäin mutkaan ja hän työnsi minua mutkaan sisään. Hän ajoi kilpaa ja me molemmat olisimme mahtuneet mutkaan, ei ongelmaa, Vettel kertasi.

– Rosberg kuitenkin päätti ottaa erilaisen linjan, mutta koska hän oli edellä niin eihän hänen tarvitse välittää meistä takana olevista. Siinä kaksi asiaa sitten meni väärin. Rosberg käännettiin ilman hänen syytään ympäri ja minä seison täällä, kun kilpailu on käynnissä.

Vettelin mielestä koko tapaus oli melko puhtaasti kilpailutilanne, mutta hän kuitenkin moitti hieman Verstappenia.

– Häntä vastaan ajaminen on liikkumista ympäriinsä ja kaikki tietävät sen jo tässä vaiheessa. Kun sinut puristetaan sisään niin linjasi ykkösmutkaan ei ole hyvä. Yritin tehdä kaikkeni, jotta pääsisin hyvin mutkaan. En edes jarruttanut älyttömän myöhään, mutta Nico leikkasi sisään taistellakseen Lewis Hamiltonia vastaan. Sen takia kuitenkin osuimme toisiimme, Vettel päättää.