© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettel kuittasi tuohtumuksena huumorilla: ”Ymmärrätte varmaan”

Sebastian Vettel menetti tyystin hermonsa Meksikon GP:n lopussa, kun Max Verstappen oikaisi, eikä päästänyt Vetteliä ohitseen.

Lopulta Verstappen sai viiden sekunnin aikarangaistuksen ja Vettel nousi kolmanneksi. Ennen sitä Vettel oli jo ehtinyt näyttää käsimerkkejä Verstappenille sekä haistatella tiimiradiossa FIA:n kilpailujohtajalle Charlie Whitingille.

Palkintopallihaastattelussa Vettel yritti kääntää asian huumoriksi.

– Suutuin hiukan lopussa ja jouduin käyttämään vähän käsimerkkejä. Ymmärrätte varmaan, miksi tuohduin. Mutta tilanne kääntyi lopussa edukseni. Olin pettynyt maalilinjalla, siksi menetin hermoni, Vettel selitti naureskellen.

Vettelin ajamista tutkitaan yhä, sillä hän vaihtoi linjaansa jarrutuksen aikana, kun Daniel Ricciardo yritti ohitse. Samoin kilpailun avausmutkan tapahtumat herättävät edelleen keskustelua, kun osa kuljettajista oikaisi, mutta tuomaristo ei ragoinut millään tavalla tilanteeseen.

Voi olla, että tulosluettelo muuttuu vielä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!