© Kuva: Getty Images

Sauberin nousu alkanut: ”Kaikki on muuttunut”

Felipe Nasr on kertonut selväsanaisesti haluavansa jatkaa Sauberilla 2017. Hän on vakuuttunut tiimin kehityspotentiaalista.

Brasilialaiskuljettaja tuli tiimiin 2015. Hän oli kaudella kahdesti kuuden joukossa ja sijoittui loppupisteissä 13:nneksi. Tällä kaudella tiimi on ollut isoissa vaikeuksissa ja konkurssikin kolkutteli ovella. Pisteitä Nasrilla ei vielä ole.

Mutta kun Longbow Finance hankki tiimin kesällä, alkoi muutos.

– Haluan ilman muuta pysyä täällä. Näen, että tämä tiimi on matkalla ylöspäin. Juuri nyt tapahtuu paljon positiivisia asioita. Mukaan on tullut tosi paljon erittäin osaavia ihmisiä. On selvää, että nousumme on alkanut, Nasr sanoo Crash.netin mukaan.

– Olimme pitkään vaikeuksissa kehitystyömme kanssa, eikä kauden 2017 auto ole ihan aikataulussa. Nyt sen kanssa tehdään kuitenkin valtavasti töitä ja asiat etenevät.

– Tilanne on täysin erilainen kuin kauden alussa. Uusien omistajien tulo muutti kaiken pelkästään positiiviseen suuntaan. Toki yhä tarvitaan aikaa, että kaikki palat loksahtavat kohdalleen.

– Ensi vuosi on täysin toinen tarina. Nyt meillä on vakaa ja hyvä pohja. Sauber on ollut aina tiimi, joka ottaa pisteitä säännöllisesti. Ensi vuonna olemme ottaneet selkeän askeleen, jos pääsemme pisteille monessa kilpailussa. Se olisi hienoa edistystä, jossa haluan olla mukana, Nasr kehuu.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!