© Kuva: Getty Images

Sää pilasi rengastestit – miten käy leveämpien renkaiden suorituskyvyn?

F1-sarjan rengastoimittajan Pirellin valmistautuminen ensi kauden uusiin haasteisiin on sujunut ohdakkeisesti. Sateinen ja kylmä sää esti uusien, leveämpien kuivan kelin renkaiden testaamisen tällä viikolla Espanjan Barcelonassa.

Testivuorossa ollut Mercedes ei saanut motorsport.comin mukaan kasaan juuri lainkaan Pirelliä tyydyttäviä datamääriä olosuhteista johtuen. Tämän seurauksena Pirelli on päättänyt siirtää testipaikan Barcelonasta Abu Dhabiin, jossa Red Bullin Pierre Gasly vastaa ratakierroksista.

Pirelli yrittää saada kuumeisesti valmiiksi lopullista versiota ensi kauden kumiseoksesta, mutta Barcelonan testien vesittyminen kirjaimellisesti vaikeutti urakkaa huomattavasti.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!