© Kuva: Getty Images

Romain Grosjean: ”Voi kuulostaa siltä, että olen persläpi autossa”

Haasin Romain Grosjean selvittää joskus kipakoiden radioviestiensä taustaa Motorsport.comilla.

Ranskalaiskuljettajan mielestä ne ainoastaan kuvaavat hänen intohimoaan kilpailemiseen, eikä niissä ole koskaan kenellekään mitään henkilökohtaista.

– Voi toki kuulostaa siltä, että olen yksi persläpi siellä autossani, mutta oikeasti olen ihan mukava kaveri, ainakin omasta mielestäni. Kaikki tiimissämme tietävät, että psyykkaan vain itseäni ajamaan entistä paremmin, Grosjean taustoitti.

– Ja toki haluan saada joka ikisen tekemään työnsä parhaalla mahdollisella tavalla.

– Viime aikoina olen yrittänyt rauhoittua viestittelyn suhteen. Ne kuitenkin kuullaan TV-lähetyksissä ja ihmiset, jotka eivät tunne minua, saattavat saada ihan vääriä mielikuvia.

– Joskus olen ehkä vähän turhan päällekäyvä ja intohimoinen, mutta toisaalta kaikki tuntuvat pitävän siitä. Jos sanon, että auto tuntuu surkealta, ei siinä ole mitään henkilökohtaista kenellekään. Yritän vain pukea tunteeni sanoiksi, mikä ei aina ole helppoa, Grosjean sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!