© Kuva: Getty Images

Renault-kuskilla pakkorako: ”Aion tehdä megasuorituksen Meksikossa!”

Jolyon Palmerilla on tiukka paikka Meksikon GP:ssä. Renaultin toinen kuskipaikka ensi kaudeksi on yhä julkistamatta – onnistumisia olisi tultava.

Rookie Palmerin tilannetta ei helpota se, että hänen kokemuksensa Meksikosta on minimaalinen. Ei se tosin muillakaan valtava ole, koska vuosi sitten Meksikossa ajettiin ensi kertaa 23 vuoteen.

– Ajoin siellä ensimmäiset harjoitukset viime vuonna. Vaikka se oli liukas, siitä tuli hyvä fiilis. On aina mukava mennä kilpailemaan uudelle radalle.

Palmer on ahtaassa raossa ensi kauden ajopaikan suhteen. Saadakseen jatkaa, hänen olisi ainakin voitettava tallikaverinsa Kevin Magnussen joka ikisessä loppukauden kilpailussa. Toistaiseksi se on onnistunut tällä kaudella viidesti. Jos lasketaan kilpailut, missä molemmat ovat ajaneet maaliin, voitot ovat Magnussenille 6-5. MM-pisteet hänelle 7-1.

– Yritän osoittaa radalla, että olen paikkani arvoinen. Mielestäni olen ajanut kauden mittaan koko ajan paremmin, Palmer sanoo.

– Olen tyytyväinen autoon ja tiimiin, joten en keksi, miksi kauden loput kilpailut eivät onnistuisi. Haluan tehdä megasuorituksen Meksikossa ja saada sitä kautta arvostusta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!