© Kuva: Getty Images

Räikkösellä aggressiivinen rengastaktiikka seuraavaan osakilpailuun – eroaa huomattavasti Mersuista

F1-sarjan rengastoimittaja Pirelli on julkaissut seuraavaksi vuorossa olevan USA:n GP:n rengasvalinnat. Listalta pomppaa esiin Ferrari-kuljettajien muista kärkikuskeista poikkeavat valinnat.

Austinissa kisataan medium-, pehmeillä ja superpehmeillä renkailla. Sekä Kimi Räikkönen että Sebastian Vettel ovat valinneet kovinta eli medium-settiä vain yhden sarjan verran. Sen sijaan superpehmeitä löytyy käytettäväksi peräti seitsemän sarjaa. Mercedeksen Lewis Hamiltonin valinta menee kaavalla 3-4-6 ja tallikaveri Nico Rosbergin 2-5-6. Red Bullit käyttävät kaavaa 4-3-6. Valtteri Bottas ottaa käyttöönsä peräti seitsemän superpehmeää sarjaa, joten medium- ja pehmeitä renkaita jää käytettäväksi kutakin kolme.

Force Indian Sergio Perez on valinnut itselleen peräti kahdeksan settiä superpehmeitä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!