© Kuva: Getty Images

Q1: Räikkönen erinomaisessa vauhdissa – Mersujen välissä ruuhkaa

Taistelu Meksikon GP:n kärkipään lähtösijoista näyttäisi muodostuvan kerrankin useamman tallin ja kuljettajan taisteluksi. Aika-ajojen avausosiossa pakka oli iloisesti sekaisin myös kärjen osalta tavallisen Mercedes-dominoinnin sijaan.

Lewis Hamilton ajoi toki nopeimman ajan, mutta tallikaveri Nico Rosberg oli vasta kuudes. Ferrarin Kimi Räikkönen oli ilahduttavasti toiseksi nopein perässään Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel ja Max Verstappen. Kärkikuusikko oli puolen sekunnin sisällä toisistaan. Williamsin Valtteri Bottas selvitti myös tiensä helposti jatkoon ollen kahdeksas.

Jatkosta tippuivat Esteban Gutierrez, Daniil Kvjat, Felipe Nasr, Esteban Ocon Romain Grosjean ja Jolyon Palmer. Palmer ei osallistunut aika-ajoihin lainkaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!