© Kuva: Getty Images

Pettynyt Vettel odotti parempaa: ”Luulimme olevamme etulyöntiasemassa”

Ferrarit jäivät Malesian GP:n aika-ajoissa Red Bullien taakse kolmanteen lähtöriviin. Nopeampaa Ferraria Sebastian Vetteliä tämä harmitti, sillä hän uskoi harjoitusten jälkeen olevansa Mercedesten lähin uhkaaja.

– Vauhtimme olisi pitänyt riittää toiseen lähtöriviin ja kolmossijaan. Tiesimme taiston Red Bulleja vastaan olevan tiukka, mutta luulimme olevan etulyöntiasemassa. Eroa ei lopulta jäänyt paljoa, joten kuljettajana minun on tutkittava, olisinko itse voinut tehdä asioita toisin, Vettel totesi motorsport.comin mukaan.

Kilpailun viimevuotinen voittaja lähtee hyökkäämään sunnuntain koitoksessa. Hän toivoo myös sääoloista olevan hyötyä italialaistiimille.

– Olemmehan Malesiassa, täällä voi aina sataa vähän. Kuumuudesta ei ole meille haittaa. On myös mielenkiintoista, että kaikki tulevat käyttämään kilpailussa kovempaa rengasseosta, Vettel puntaroi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!