© Kuva: Getty Images

P1: Räikkönen hyvässä vauhdissa, harjoituksissa eriskummallisia tapahtumia

Kimi Räikkönen aloitti USA:n GP -viikonloppunsa mukiinmenevästi. Ferrari-kuski oli avausharjoitusten neljänneksi nopein.

Nopeinta vauhtia pitivät Mercedekset järjestyksessä Lewis Hamilton-Nico Rosberg. Max Verstappen oli kolmas ennen Räikköstä, Nico Hülkenbergia, Valtteri Bottasta, Daniel Ricciardoa ja Sebastian Vetteliä.

Harjoituksissa radalla nähtiin paljon kilpureista irronneita osia, jotka jäivät lojumaan radalle paikoin vaarallisestikin. Esimerkiksi Vettel ajoi osan yli niin railakkaasti, että hänen peilinsä katkesi törmäyksensä johdosta.

Romua radalle levitti muun muassa Haasin Romain Grosjean. Amerikkalaistallin touhu vaikutti harjoitusten loputtua melkoisen sekavalta, sillä molemmat autot haettiin mekaanikkojen toimesta pois varikon ulostuloportilta autojen ilmeisesti sammuttua.

Tänään ajetaan vielä toiset harjoitukset.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!