© Kuva: Getty Images

Ongelmia kilpailuun? – Lewis Hamiltonin epäonni ei ota loppuakseen

Lewis Hamilton on laittanut Austinin toisten harjoitusten tappionsa Nico Rosbergille jarruongelmien piikkiin.

Ensimmäisissä harjoituksissa Hamilton oli nopein, mutta toisissa harjoituksissa hän jäi tallikaverilleen 0,3 sekuntia. Lisäksi myös Red Bullin Daniel Ricciardo ehti hänen edellen. Hamilton kuittasi eronsa kuitenkin jarrujen huonoilla säädöillä ja uskoi, että ongelma saadaan korjattua kolmansiin harjoituksiin.

– Minulla oli toisissa harjoituksissa ongelmia jarrujen kanssa, joten se maksoi minulle paljon aikaa, Hamilton sanoo.

– Jarrujen säädöissä oli jotain häikkää. Toivon että vika saadaan korjattua ennen viimeisiä harjoituksia. Teimme paljon muutoksia autoon, jotka tuntuivat hyviltä toisissa harjoituksissa, mutta muutokset jarruihin tuntuivat huonoilta. Minulla oli vaikeuksia ajaa kierrosta ilman, että auto alkoi yliohjaamaan. Saamme sen varmasti korjattua, Hamilton päätti.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!