© Kuva: Getty Images

Ohittamista helpottava DRS myös GP3:een: ”Tästä tulee parempi show”

GP3-sarja ottaa kaudella 2017 käyttöön Formula ykkösistä tutun ohittamista helpottavan DRS-systeemin.

Yhtenä syynä siihen on, että se valmistaisi kuljettajia paremmin GP2:een ja F1:een.

– Haluamme lisätä mielenkiintoa kilpailujamme kohtaan ja maustaa showtamme, sekä antaa kuljettajille uuden työkalun, jonka avulla he voivat paremmin valmistautua isompiin luokkiin, selvittää GP3:n johtaja Bruno Michel.

– Haluamme antaa kuljettajillemme mahdollisuuden ymmärtää ja oppia käyttämään sitä. Kustannukset tiimeille ovat tästä verrattain pienet, jos miettii, mikä etu tästä on. Uskon että tämä lisää myös kuljettajien mielenkiintoa sarjaamme kohtaan, Michel sanoo Autosportille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!