© Kuva: Getty Images

Ogier voittoon Korsikalla – Latvala vasta neljäs

Sebastien Ogier otti voiton Korsikan MM-rallissa. Hyundain Thierry Neuville oli kakkonen 46 sekuntia perässä.

Kolmas oli Volkswagenin Andreas Mikkelsen 1.10 Ogierista, Jari-Matti Latvala hävisi podiumpaikan 25 sekunnilla.

– Todella hyvä fiilis, saimme viikonlopusta sen, mitä halusimmekin. Tämä oli ensimmäinen voittoni Korsikalla, mikä on hieno asia tässä historiallisessa kilpailussa. Mestaruuden suhteen alkaa tuoksua aika hyvälle nyt, sanoi 68 pisteen MM-johdossa ennen Mikkelseniä oleva Ogier WRC.comilla.

Latvalan viikonloppu oli hankala.

– Kaikki lähti menemään pieleen jo alussa, emme saaneet säätöjä lainkaan kohdalleen. Homma ei vain toiminut. Tein sen, minkä pystyin. Muutamassa paikassa jarrutin ehkä hiukan liian aikaisin, enkä pystynyt painamaan kunnolla, Latvala selvitti.

Latvala on MM-pisteissä vasta viidentenä 101 pisteellä. Hayden Paddon on edellä pisteen, Neuville 11, Mikkelsen 26 ja Ogier jo 94 pistettä.