© Kuva: Getty Images

Nollakerhon Esteban Gutierrez: ”Talli tukee minua yhä hienosti”

Haasin Esteban Gutierrez ei ole ajanut vielä pisteen pistettä tällä kaudela, mutta on erittäin tyytyväinen tukeen, mitä tiimi on antanut hänelle koko ajan.

Tallikaveri Romain Grosjeanilla on 28 MM-pistettä, mutta ne tulivat kaikki kauden alkupuolella. Gutierrez on ollut jo viidesti 11:s ja on itse asiassa koko ajan lähestynyt Grosjeania: seitsemässä viime GP:ssä hän on onnistunut lyömään Grosjeanin kolmesti, kerran molemmat keskeyttivät.

– On hienoa huomata, kuinka ihmiset näkevät ja arvostavat kovaa yrittämistä. Ja samalla he huomaavat, jos minulla ei ole mahdollisuuksia parempaan, vaikka teen parhaani, Gutierrez sanoo F1 Todayn mukaan.

– He kaikki ovat olleet hienosti takanani. Totta kai me kaikki olemme välillä turhautuneita, koska haluamme hyviä tuloksia.

– Ja mikä parasta, olemme jo keskustelleet isojen poikien kanssa, jotka tekevät päätöksiä – sellaisia, jotka ovat todella tärkeitä minun tulevaisuudelleni. Ja se on loistava juttu, vihjaa Gutierrez jatkostaan Haasilla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!