© Kuva: Getty Images

Nico Rosberg vaatimattomana Mersun mestaruusjuhlissa: ”Olen tuonut oman pienen panokseni”

MM-sarjaa johtava Nico Rosberg ei totisesti varastanut kunniaa, kun Mercedes juhli tehtaillaan Japanissa varmistunutta valmistajien maailmanmestaruutta.

– Olen ollut tässä projektissa mukana vuodesta 2010. Tämä matka yhdessä teidän kanssanne on ollut ilmiömäinen. Olemme tehneet historiaa ja kirjoittaneet uusia lukuja ennätysten kirjoihin. Olen mielettömän ylpeä, kun olen saanut tuoda oman pienen panokseni tähän koko projektiin, Rosberg nöyristeli.

– Haluan kiittää kaikkia teitä, meidän kuljettajien on ollut todella nautinnollista päästä ajamaan näin hienolla autolla.

Myös Lewis Hamilton äityi myös kehumaan henkilökuntaa.

– Tiedättekö, en koskaan kyllästy näihin hetkiin, kun seison täällä teidän kanssanne juhlimassa ja näen teidän hymyilevät kasvonne. On mahtavaa olla tässä tiimissä. Olen todella ylpeä saadessani ajaa sillä hienolla autolla, minkä te olette meille tehneet. Tämä auto ei ole vain tämän vuoden paras vaan se on paras, millä minä ja Nico olemme koskaan ajaneet, Hamilton hehkutti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!