© Kuva: Getty Images

Nico Rosberg luottavaisena kilpailuun: ”Olemme nopeimpia huomenna”

Nico Rosbergin vahva vire jatkui Japanin GP:n aika-ajoissa. Rosberg kukisti tallikaverinsa Lewis Hamiltonin ja ajoi paalupaikalle. Rosbergin vauhti on ollut kohdallaan koko viikonlopun ja mies lähtee huomiseen kilpailuun täynnä itseluottamusta aika-ajojen jälkeen.

– Viikonloppu on ollut todella hyvä tähän asti. Olen tuntenut oloni todella vahvaksi radalla, Rosberg sanoo.

– Aika-ajon loppu oli melko intensiivinen, mutta minulla oli hyvä fiilis. Tiesin, että jos teen työni hyvin ja saan ajettua ehjän kierroksen niin sen pitäisi riittää. Onnistuin ajamaan hyvän kierroksen loppuun.

– Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Minun pitää vielä onnistua hyvin huomisessa lähdössä ja sitten päästä kilpailuvauhtiin. Meillä on hyvä tunne ja uskomme, että olemme nopeimpia huomenna, Rosberg päättää.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!