© Kuva: Getty Images

Nico Hülkenberg siirrostaan Renaultille: ”Tämä on aina ollut unelmani!”

Nico Hülkenbergin siirto Renaultille varmistui tänään. Sopimus on mallia 2+1 vuotta.

– Olen todella onnellinen päästessäni kaudeksi 2017 liittymään Renaultin tiimiin. Renault on aina ollut todella iso pelaaja moottoriurheilun maailmassa ja se herättää hienoja muistoja, Hülkenberg kertoo F1i.comilla.

– Haluan auttaa Renaultin perhettä niin hyvin kuin osaan. Unelmani on aina ollut ajaa tehdastiimissä. Ensi vuoden uudet säännöt muuttavat peliä paljon ja antavat meille hienon mahdollisuuden. En malta odottaa, saksalainen hekumoi.

– Tämän kauden lopuissa kilpailuissa annan kaikkeni Force Indian puolesta. Olen heille todella kiitollinen, että he antoivat minulle mahdollisuuden tähän siirtoon.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!