© Kuva: Getty Images

Nico Hülkenberg ei usko Bottaksen uhkaavan: ”Voi tulla yksinäinen kisa”

Force Indian Nico Hülkenberg yllättyi vauhdistaan USA:n GP:n aika-ajoissa. Hülkenberg oli seitsemäs, sijan edellä Valtteri Bottasta.

Juuri Force India ja Williams käyvät tiukkaa sotaa valmistajien nelossijasta. Lähtöasetelma tiimien välillä on kutkuttava, sillä Felipe Massa starttaa heti Bottaksen takaa ja Sergio Perez ruudusta 11 edellään Carlos Sainz jr.

– Seitsemäs ruutu on tosi hyvä paikka lähteä. Olen taas kerran ensimmäisenä kolmen suuren tiimin jälkeen. Tiesimme ennalta, että rata sopii meille, mutta ero takana oleviin aika-ajossa oli yllättävän iso, Hülkenberg sanoo.

– Hyvä startti on taas täälläkin kaiken perusta. On pysyttävä erossa ongelmista. Keskitymme erityisesti rakentamaan mahdollisimman hyvän kisataktiikan. Meillä on parikin eri vaihtoehtoa, katsotaan, mikä on optimaalisin.

Saksalainen ei tunnu uskovan, että Williamsit pystyisivät haastamaan hänet.

– Kun katsoo, kuinka paljon nopeampi olin aika-ajoissa takaa tuleviin verrattuna, niin tästä voi tulla hyvin yksinäinen kilpailu minulle. Mutta se ei haittaa pätkääkään, jos saan hyvät pisteet, Hülkenberg sanaili.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!