© Kuva: Getty Images

Näin Force India kommentoi tallin hylänneen kuljettajansa siirtoa

Force Indian Nico Hülkenbergin siirtyminen Renault’lle ensi kaudeksi on vahvistettu myös saksalaisen nykyisen tallin puolelta. Force India kommentoi siirtoa lyhyellä tiedotteella.

Tallin omistaja Vijay Mallya toivottaa rehdisti onnea tuleviin koitoksiin viisi vuotta tallissa viettäneelle kuljettajalle.

– Nicosta tuli yhteisen ajanjaksomme aikana suuri ystävämme, joka antoi todella paljon tallin nykyiselle suorituskyvylle. Hän on ilmiömäinen kuljettaja, joka on ajanut tallille kaikkien aikojen eniten pisteitä. Vaikka meillä tulee ikävä häntä, ymmärrämme hänen päätöstään, Mallya toteaa.

Hülkenberg on kisannut Force Indialla kauden 2012 sekä yhtäjaksoisesti kaudesta 2014 eteenpäin. Välissä hän ajoi vuoden Sauberilla. 2010 hän aloitti uransa Williamsilla ennen siirtymistään Force Indian varakuljettajaksi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!