© Kuva: Getty Images

Mersu-lupaus uskoo saksalaismerkin pitävän huolta hänestä: ”Olen luottavainen ensi kaudesta”

Manor-tallissa tällä kaudella kilpaileva Pascal Wehrlein on vielä ilman ajopaikkaa ensi kaudeksi. Mercedeksen juniorikuljettaja uskoo kuitenkin saksalaismerkin pitävän huolen, että hän kilpailee F1-sarjassa myös ensi kaudella.

Wehrlein ajoi nykyisen Manorin ensimmäiset pisteet Itävallassa ollessaan olemalla kymmenes. Viime kaudella Wehrlein voitti DTM-sarjan mestaruuden, joten hän uskoo osoittaneensa kykynsä tukijalleen. Häntäpään tallina Manor joutuu kuitenkni venyttämänä kuskipäätöstään vielä kenties pitkäänkin, sillä tallin täytyy ensiksi turvata taloudellinen asemansa ennen kuljettajakiinnityksiä. Tämä ei Wehrleiniä kuitenkaan huoleta.

– Olen luottavainen F1-tulevaisuuteni suhteen. Tiedän, että Mercedeksellä ollaan tyytyväisiä minuun. Luotan siihen, että he lyötävät parhaan mahdollisen paikan minulle ensi kaudellakin, Wehrlein toteaa Autosportille.

Wehrlein on ollut vahvassa vireessä jälkijoukon taistelussa, eikä Itävallan pistesija ollut mikään onnenkantamoinen. Vahvoja suorituksia on nähty myös muilla radoilla. Wehrlein pitää silti jalat tiukasti maassa.

– Tämän vuoden osalta tärkeintä on vain oppia mahdollisimman paljon lajista, onhan tämä debyyttivuoteni. Moni rata on ollut minulle uusi, joten on tärkeää kerätä kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!