© Kuva: Getty Images

Mercedes-pomo mestaruustaistosta: ”Bernie haluaisi varmaan niin käyvän”

Mercedes varmisti Japanin GP:ssä valmistajien maailmanmestaruuden, kun Nico Rosberg kaasutti paalulta voittoon ja Lewis Hamilton ajoi kolmanneksi. Kuljettajien mestaruustaisto on vielä auki, vaikkakin Rosberg vankisti asemaansa johdossa (katso sarjatilanne).

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kiitteli kuljettajiaan valmistajien mestaruuden ratkettua.

– Kuljettajamme ovat hyviä, he ovat parhaita maailmassa, mutta sen lisäksi he myös puskevat toisiaan parempiin tuloksiin. Se on toiminut viime vuosina, mikä tekee minut todella onnelliseksi, Wolff sanoi Sky Sportsinlle.

Wolffin mukaan Hamiltonilla on vielä täysi mahdollisuus voittaa mestaruus, vaikka ero sarjajohtaja Rosbergiin kasvoi Japanin GP:n jälkeen jo 33 pisteeseen.

– Se on toki iso ero, jos kaikki menee hyvin. Olemme silti nähneet, että jos toinen keskeyttää ja toinen ottaa täydet pisteet, silloin mestaruus on täysin auki. Bernie (Ecclestone) haluaisi varmaan niin käyvän, jotta lopussa olisi todellinen kliimaksi, Wolff totesi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!