© Kuva: Getty Images

Menikö Verstappen viimein liian pitkälle? Kimi Räikkönen johti kollegoiden läksytystä

Vasta 19-vuotiaan huippukuljettajan Max Verstappenin ajotyyli on noussut jälleen esille F1-varikolla. Useaan otteeseen arveluttavia rattiliikkeitä kilpailuissa esittänyt hollantilainen joutui AMuSin mukaan Austinin GP::n kuljettajakokouksessa rajuun ryöpytykseen muiden kuljettajien osalta.

Verstappen on kerta toisensa jälkeen katsonut olevansa viaton kritiikkiin, sillä hän ei ole mielestään rikkonut mitään säntöjä vaihtaessaan ajolinjaa jarrutusalueella. FIA on aiemmin myötäillyt linjaa, mutta muiden kuljettajien mitta on nyt tullut täyteen.

Lehden mukaan Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Fernando Alonso ja jopa Kimi Räikkönen paasasivat kuljettajakokouksessa Verstappenin peliliikkeitä vastaan. Lehdelle asiasta kertonut nimettömänä pysyttelevä tallipäällikkö kertoi Räikkösen puhuneen asiasta jopa usean minuutin ajan, mistä voidaan päätellä asian todella olleen hänen mielessään.

Kuljettajat syyttivät Verstappenin ajotapaa vaaralliseksi, sillä jarrutusalueella ajolinjan vaihtamisesta voi helposti koitua tuhoisa kolari.

FIA:n kilpailutoimenjohtaja Charlie Whiting lupasi autoliiton tutkivan jokaisen vastaavan ajolinjanmuutoksenjatkossa tarkemmin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.