© Kuva: Getty Images

ME-mies Valtteri Bottas MTV Sportille: ”En edes tiedä, missä kohtaa se ennätys tuli”

Vaikka Valtteri Bottas oli vasta kahdeksas Meksikon GP:ssä, hän teki kilpailussa F1-historiaa. Bottas ajoi kaikkien aikojen nopeusennätyksen GP-kilpailussa, kun hänelle mitattiin kilpailun aikana huima nopeus 372,34 km/h.

Kun Bottakselta kysyttiin MTV Sportilla, miltä ennätyksen tekeminen tuntui, hän ei isosti riehaantunut.

– En edes tiedä, koska se ennätys tuli, aika samalta se vauhti tuntuu joka kierroksella. Ei siitä sen enempää.

Force Indian Nico Hülkenberg oli seitsemäs ja Sergio Perez kymmenes. Kun Williamsin Valtteri Bottas ja Felipe Massa olivat heidän välissään, otti Force India pisteen lisää eroa taistelussa valmistajien MM-sarjan nelossijasta. Nyt Williams on 11 pistettä perässä.

– Ihan hyvä kisa meiltä, ei ollut mahkuja parempaan. Taktiikkamme oli hyvä, mutta tänään ei ollut mahdollisuuksia enempään, Bottas sanoi.

– Tämä oli meiltä perusviikonloppu. Nyt on kaksi kisaa jäljellä ja pitää tehdä huippusuoritus niissä, että pystymme haastamaan Force Indian vielä nelossijasta. Ainakin viime vuonna seuraava kilpailu eli Brasilia sopi meille hyvin, joten katsotaan, mitä tapahtuu.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!