© Kuva: Getty Images

Max Verstappen: ”Virtuaaliset turva-autot veivät voittomahdollisuuteni”

Hollantilaisnuorukainen Max Verstappen ajoi kakkoseksi Malesian GP:ssä ja varmisti Red Bullille kaksoisvoiton.

Daniel Ricciardolle voitto oli kauden kuudes podiumsijoitus, Verstappenille viides.

– On aina uskomattoman upeaa koko tiimille, kun kaksi kuljettajaa on korkeimmilla korokkeilla. Starttini oli loistava ja pääsin heti ensimmäiseen mutkaan hyvistä asetelmista, Verstappen sanoo The Chequered Flag -sivustolla.

Hollantilainen joutui kuitenkin ruuhkassa nurmikolle ja menetti pari sijoitusta.

– Jouduin väistämään Sebastian Vetteliä ja Nico Rosbergia, siinä meni pari sijaa, mikä maksoi minulle kisan lopussa ehkä voiton. Kun virtuaalinen turva-autokin tuli radalle valitettavasti parikin kertaa, se pelasi myös minua vastaan. Mutta tällaista kilpailu on, Verstappen selitti.

Verstappen yritti kaikkensa ohittaakseen tallikaverinsa Ricciardon; välillä mentiin rengas rengasta vasten, mutta kokemus vie tällä kertaa voiton.

– Pääsin tosi lähelle, mutta minulla oli pari kierrosta vanhemmat supersoftit ja pientä ylikuumenemista autossa, joten lopussa en enää päässyt riittävän lähelle yrittääkseni ohi. iso kiitos tiimille siitä, että saimme luvan ajaa kilpaa, tuntui todella hienolta kuulla se viesti radiosta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!