© Kuva: Getty Images

Lisää tietoa McLarenin valtapelistä – Ron Dennis ei antaudu ilman taistelua

Ron Dennis, yksi nykymuotoisen McLarenin perustajista aikoo taistella paikastaan tallin johdossa. Aiemmin on uutisoitu, että McLarenin johtokunta haluaisi syrjäyttää Dennisin kauden päätteeksi.

Dennis on ollut osa McLarenia jo neljä vuosikymmentä, mutta on nyt jäämässä suosiossa Mansour Ojjehin taakse, joka omistaa tallista 25 prosenttia.

Ron Dennisin kerrotaan yrittäneen kerätä tarpeeksi rahaa, jotta voisi ostaa Ojjehin ulos tallista, mutta epäonnistui saamaan Applen mukaan yritykseensä. Näin ollen voi olla, että johtokunta hauluaa syrjäyttää hänet vuoden lopuksi, jolloin Dennisin nykyinen sopimus toimitusjohtajana päättyy.

McLarenin tiedottaja on nyt kertonut Autosportsille, että Dennis ei aio luopua paikastaan.

– Hän pysyy joka tapauksessa johtokunnassa, ja hän omistaa edelleen 25 prosenttia McLaren Technology Groupista, eli saman verran kuin Ojjeh, tiedottaja kertoi.

– Vuosien varrella McLarenin osakkeenomistajat ovat monta kertaa aiemminkin käyneet keskustelua pääomien liikkumisesta ja suhteista. Ron ja Mansour ovat aina olleet noiden keskustelujen keskellä.

– Tästä on kyse tälläkin kertaa, joten oikeastaan asia on enemmän tai vähemmän samaa kuin ennenkin. Olisi kuitenkin sopimatonta kertoa enempää keskustelujen sisällöistä, jotka ovat luottamuksellisia ja yksityisiä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!