© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton uskoo yliluonnolliseen: ”Yläkerran ukko ei nyt halua minun menestyvän”

Mercedeksen hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton sanoo uskovansa, että jokin korkeampi voima estää häntä voittamasta. Hamilton joutui keskeyttämään Malesiassa moottorivikaan selkeästä johtoasemasta.

Kierroksia oli jäljellä 16 ja niillä asetelmilla Hamilton olisi palannut MM-sarjan kärkeen. Nyt Nico Rosberg kasvatti kaulansa kärjessä 23 pisteeseen.

– Alan uskoa, että se on jokin korkeampi voima, joka ei halua minun voittavan, Hamilton sanoi F1i.comilla.

– Tuntuu siltä, että ykäkerran ukko tai joku ei nyt halua minun menestyvän. Mutta toisaalta olen siunattu, kun olen saanut niin monta mahdollisuutta, ensinnäkin jo olla täällä näiden hienojen ihmisten kanssa. Ja tietysti olen jo voittanut kaksi mestaruutta.

Hamilton sanoo luottavansa yhä Mercedekseen täydellisesti.

– Olen todella kiitollinen koko tiimille. He kaikki ovat tehneet valtavasti töitä eteeni ja heihin tämä sattuu yhtä paljon kuin minuun, Hamilton muistutti.

– Vaikka moottorivikoja on nyt osunut minun kohdalleni, oikeastaan joka ikinen, luotan heihin 100-prosenttisesti. Ilman heitä kaksi mestaruuttani eivät olisi olleet koskaan mahdollisia. Nyt minua testataan, mutta aion pitää pään pystyssä ja osoittaa, että olen kaveri, joka ei koskaan luovuta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!